Högskolan Kristianstad

Högskolegemensam stödverksamhet är vår övergripande administration och service som ger högskolans verksamheter stöd och hanterar uppgifter som är gemensamma för högskolan. Vi hanterar frågor inom ekonomi, fastighetsservice, HR, studieadministration, internationalisering, studentstöd, IT, samverkan, verksamhetssupport, kommunikation och marknadsföring.

Arbetsuppgifter

Support för Högskolan Kristianstads lärare som använder lärplattformen Canvas. Supporten gäller tekniska och pedagogiska frågor. Gränssnittet mellan användarna och supporten är ärendehanteringssystem, e-post samt telefon.

Som IKT-pedagog med support för Canvas kommer du att ingå i ett arbetslag om ytterligare två medarbetare på avdelningen Bibliotek och högskolepedagogik. Avdelningen består i övrigt av högskolepedagogiska utvecklare, ansvariga för lärverkstäder, samordnare för studenter med funktionsnedsättning samt bibliotekarier och biblioteksassistenter.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Du ska ha för tjänsten relevant akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning. Du måste sedan tidigare arbeta med support kring frågor, både tekniska och pedagogiska, som rör högskolelärares användning av lärplattformen Canvas, alternativt ha färska kunskaper kring dessa frågor.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. För att fungera i denna roll krävs att du är serviceinriktad och van att arbeta strukturerat och organiserat. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och lösningsfokuserat. Vidare ska du ha god samarbetsförmåga och utvecklingskraft. Dessutom har du lätt för att kommunicera samt trivas med att arbeta såväl ensam som i team. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift.

Det är möjligt att utföra supporten på distans.

Övrigt

Anställningen är en allmän visstidsanställning på 30% t o m 2020-01-31. Tillträde enligt överenskommelse. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på www.hkr.se/anstallning

Sista ansökningsdatum är den 31 juli. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-01-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2019-3711-148
Kontakt
  • Anders Håkansson, avdelningschef, 0707-336892
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2019-07-10
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Tillbaka till lediga jobb