Högskolan Kristianstad

Högskolegemensam stödverksamhet är vår övergripande administration och service som ger högskolans verksamheter stöd och hanterar uppgifter som är gemensamma för högskolan. Vi hanterar frågor inom ekonomi, fastighetsservice, HR, studieadministration, internationalisering, studentstöd, IT, samverkan, verksamhetssupport, kommunikation och marknadsföring.

Högskolan Kristianstad arbetar med att utveckla och stärka den internationella kommunikationen, marknadsföringen och varumärket. Som ett led i detta arbete söker vi nu en kommunikatör med projektledarerfarenhet som ska genomföra en kartläggning av högskolans befintliga internationella kommunikation samt i samråd med Kommunikationsavdelningen ta fram en strategi för det fortsatta arbetet.

Arbetsuppgifter

Din roll blir att, i samråd med högskolans Kommunikationsavdelning och internationaliseringsansvarig, projektleda en kartläggning av högskolans internationella marknadsföring och kommunikation. I huvuduppdraget ingår även att ta fram en kommunikationsstrategi och handlingsplan för hur arbetet ska utvecklas och prioriteras. Du kommer även att arbeta operativt med att genomföra identifierade kommunikationsinsatser.

Du kommer att ha din organisatoriska tillhörighet vid Kommunikationsavdelningen som har den samlade kompetensen inom marknadsföring, kommunikation, media och grafisk formgivning.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande, och har några års erfarenhet av projektledning och strategiskt samt operativt kommunikationsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av varumärkesstrategier, webbkommunikation och erfarenhet av att kommunicera på engelska mot internationell marknad. Arbetet kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Du behöver ha lätt för att skapa relationer och att samarbeta, samtidigt är det viktigt att du kan arbeta självständigt och målinriktat. Vi utgår från att du har en förmåga att förverkliga de idéer som du själv och andra genererar.

Övrigt

Anställningen är en allmän visstidsanställning på heltid under 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 2019-08-18. 

Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2019-3711-134
Kontakt
  • Sara Sonesson, Kommunikationschef, sara.sonesson@hkr.se
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2019-07-10
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Tillbaka till lediga jobb