Högskolan Kristianstad

Är du en stolt systemutvecklare som tänker långsiktigt? Då är du rätt person för denna tjänst!

Vi söker nu en systemutvecklare som förstärker oss i våra utvecklings- och integrationsprojekt. I arbetsuppgifterna ingår utveckling och förvaltning av bland annat .NET webb- och portallösningar samt integrationslösningar via API:er. Vi har både on-premise och molntjänster där många av våra lösningar är verksamhetssystem som behöver anpassas eller knytas samman.

Högskolan Kristianstad är nu inne i en ny spännande fas med nyutveckling där du får vara en del av att ta fram nya lösningar och genomföra stora förändringar på befintliga system. Vi jobbar inom många olika områden där du får en flexibel, spännande och intressant vardag. Förutom rollen som systemutvecklare kommer du också att agera tekniskt stöd till systemägare, förvaltare och andra funktioner inom högskolan.

Som systemutvecklare kommer du tillhöra IT-avdelningens arbetsgrupp systemutveckling och Integration. IT-avdelningen är en del av högskolans gemensamma verksamhetsstöd.

Vem söker vi?

Vi söker en medarbetare som ser sig själv som systemutvecklare och trivs med hantverket. Du gillar problemlösning och är trygg med att diskutera fram olika lösningar. Att vara självgående, driven och trivs både med nyutveckling och problemlösning i befintliga system är viktigt. Du ska ha lätt för att samarbeta och tar ett stort eget ansvar, är serviceinriktad och ansvarskännande med stort fokus på resultat och kundnytta.

Du gillar att lära dig nya tekniker och jobba i projekt/team. Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet som systemutvecklare, men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än antal års arbetslivserfarenhet. Du känner dig hemma i verktygen Microsoft Visual Studio, Microsoft SQL och kan versionshantering Git eller Subversion.

Du uppfyller nedan kompetenskrav:

* C#

* ASP.NET

* Angular eller liknande ramverk

* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Det är meriterande om du även har kunskaper inom följande:

* Meddelandebaserad arkitektur

* Molntjänster (främst Azure)

* Episerver

* Sharepoint Online

* Node.js

* UX

* Frontend utveckling

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 2019-03-03. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Övrigt

Om du blir kallad till intervju kommer du att få möjligheten att genomföra ett arbetsprov.

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning.  Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Högskolan Kristianstad är Sveriges mest sökta högskola med några av landets mest attraktiva utbildningar och kurser. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 anställda och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 60 program och 350 kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2019-3711-27
Kontakt
  • Emelie Klemark, HR-konsult, 044-250 30 79
  • Örjan Johansson, tf IT-chef, 044-250 37 45
Facklig företrädare
  • Jeanette Johansson, Saco-S, 044-250 38 47
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Tillbaka till lediga jobb