Högskolan Kristianstad

Nu söker vi en tandsköterska till avdelningen för oral hälsa på Högskolan Kristianstad. Är du en duktig tandsköterska som vill arbeta på vår klinik och medverka till en förbättrad munhälsa? Läs mer jobbet och välkommen med din ansökan!

Oral hälsa är ett litet program med 13 medarbetare som kvalitativt ger studenterna bästa tänkbara tandhygienistutbildning. Utbildningen har ett gott anseende nationellt med ambitiösa erfarna medarbetare som ständigt driver kvalitets- och utvecklingsarbeten. Specialistklinik i parodontologi finns i anslutning till denna utbildning med mottagning efter remiss. På vår webbsida kan du läsa mer om tandhygienistprogrammet www.hkr.se/program/tandhygienistprogrammet

Avdelningen för oral hälsa är en del av fakulteten för hälsovetenskap där även folkhälsovetenskap, beteendevetenskap och sjuksköterskeutbildningar ingår.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som tandsköterska hos oss på Högskolan Kristianstad är omväxlande. Som tandsköterska hos oss ansvarar du för student- och specialistklinikens utrustning, inköp, påfyllning samt kontakt vid service och reparationer och sterilarbete. I arbetsuppgifterna ingår även att assistera specialisttandläkare vid behandlingar av patienter som har remitterats för parodontal behandling. Viss egen patientbehandling såsom munhygienkontroller och postoperativa kontroller ingår även det arbetsuppgifterna. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter kring kliniken. Ungefär en dag i veckan arbetar du i receptionen.

Behörighet och kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med vana av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är meriterande om du har erfarenhet som tandsköterska och av liknande arbetsuppgifter. Du kan kommunicera på svenska och engelska och har grundläggande datorkunskaper. 

Vi kommer att lägga stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du bidrar till att skapa en god arbetsmiljö genom att uppvisa gott medarbetarskap, är positiv och engagerad. Du kan samarbeta bra med både kollegor samt studenter på ett lyhört och smidigt sätt. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, flexibilitet och helhetssyn. Din förståelse för hur andra tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar är god.  För att trivas i uppdraget bör du tycka om att vara med och utveckla andra. I din profession är du tydlig och kvalitetsmedveten med ett intresse och förmåga att ge god service. Det är viktigt att du är självgående, kan organisera och strukturera ditt arbete samt att du tar egna initiativ.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 2024-01-02 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar vanligtvis provanställning. Placering är i Kristianstad på vårt vackra campus med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju. För att vinna tid påbörjar vi intervjuer under ansökningstiden så välkommen med din ansökan snarast. 

Sista ansökningsdag är 2023-11-30.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-02 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2023-3711- 214
Kontakt
  • Berit Vidén, avdelningschef, 044-2503981
Facklig företrädare
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-2503202
  • Tobias Grahn, SEKO, 044-2503091
  • Gloria Håkansson, Saco-S, 044-2503368
Publicerat 2023-11-02
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Tillbaka till lediga jobb