Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en del av det skånska högskolelandskapet med 530 anställda och 14 000 studenter. På ett modernt högskoleområde finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder. Högskolan Kristianstad har ett brett och spännande utbud av program, fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskning inom beteendevetenskap, ekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, hälsovetenskaper, matematik och naturvetenskap, teknik och data, mat- och måltidsvetenskap samt lärarutbildning. Högskolans vision är att utbilda Sveriges mest anställningsbara studenter. Studenter vid Högskolan Kristianstad ska helt enkelt ha de kunskaper, färdigheter och förmågor som är mest eftertraktade på arbetsmarknaden efter avslutad utbildning. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad och vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Våra ledord är närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår undervisning, handledning och examination på kurser inom det folkhälsopedagogiska området. Undervisning bedrivs på campus och nätbaserat. Programmen du undervisar på är det folkhälsopedagogiska- och sjuksköterskeprogrammet samt nätbaserade kurser inom ämnet folkhälsovetenskap. Vidare ingår handledning av självständiga studentarbeten, samverkan med omgivande samhälle, kursutveckling, kursansvar samt förekommande administration.

Behörigheter och önskvärda kvalifikationer

Behörig att anställas som adjunkt i folkhälsovetenskap är den som har avlagt magisterexamen inom området som anställningen avser samt visat pedagogisk skicklighet. Sökande ska ha bred kompetens inom det folkhälsovetenskapliga området, särskilt inom internationalisering, äldrevård och området för barn- och ungdom.
Högskolepedagogisk utbildning och goda kunskaper i hälsopedagogik är önskvärt. Som meriterande ses också erfarenhet av undervisning, handledning och examination inom campus- och nätbaserade kurser.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav likaså måste du vara bra på att organisera och strukturera ditt arbete. Stor vikt läggs vid förmåga till samarbete och att bidra till att skapa en god arbetsmiljö.


Övrigt

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. 

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 2018-01-28. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.  

 

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2017-3711-272
Kontakt
  • Eva Hansson, avdelningschef, 044-250 39 22
  • Helena Stiber, HR-konsult, 044-250 30 78
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-01-28

Tilbake til ledige stillinger