Högskolan Kristianstad

Arbetsuppgifter 

I arbetsuppgifterna ingår undervisning främst i genetik, bioinformatik samt programmering främst inom Biologprogrammen, BMA-programmet samt fristående kurser. I arbetsuppgifterna ingår också administrativa uppgifter i anslutning till undervisningen. Kursansvar och programutveckling är viktiga delar av arbetsuppgifterna.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer 

För den aktuella anställningen krävs en magisterexamen inom ämnesområdet. Högre examen inom ämnesområdet är meriterande. Du har erfarenhet av undervisning inom relevant ämnesområde, erfarenhet av kursutveckling. Du har även erfarenhet av att vara kursansvarig och examinator. Har du programmeringsvana inom R är det meriterande.

Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga samt förmåga att bidra till en positiv arbetsmiljö.

Övrigt 

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på http://www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 2019-01-16. Betyg och intyg som styrker det du har uppgett i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2018-3711-301
Kontakt
  • Christina Lind-Halldén, avdelningschef, 044-250 34 48
  • Gunnar Gunnarsson, bitr professor i zooekologi, 044-250 34 51
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2019-01-03
Sista ansökningsdag 2019-01-16

Tilbake til ledige stillinger