Högskolan Kristianstad

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning, handledning och examination inom grund- och avancerad nivå samt eventuellt egen patientverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår också att bedriva forsknings- och utvecklingsarbete, handledning av doktorander, samverkan i olika former såväl internt som med omgivande samhälle, kursutveckling samt administrativt arbete.

Kursansvar kan ingå i anställningen.

Behörigheter och önskvärda kvalifikationer

Vi ser att du är legitimerad tandhygienist eller tandläkare samt disputerad inom oral hälsovetenskap eller odontologisk vetenskap och docentmeriterad inom samma område. Vi vill också att du har 15 hp högskolepedagogisk utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten  på grundnivå samt forskning och formell handledning av doktorander. Du får gärna ha erfarenhet av undervisning inom avancerad- och forskarnivå.

Du behöver ha god och dokumenterad erfarenhet av nationellt och internationellt samarbete inom utbildning och forskning samt att administrera och driva forskningsprojekt.

Som person har du förmåga att kunna ta initiativ, du har erfarenhet av eget patientarbete, undervisning och handledning inom tandhygienistutbildning. Du ska kunna inspirera, samt bidra till att skapa en god arbetsmiljö. Du har ett engagemang som visar sig i ett intresse för förnyelse och utveckling är också av betydelse. Det krävs en god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt 

Heltid. Tillsvidareanställning. Vanligen används provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Ansökan utformas enligt Anvisningar för utformande av ansökan om anställning som, eller till forskare, universitetslektor, biträdande professor, oavlönad docent och professor vid Högskolan Kristianstad, se www.hkr.se/anstallning. Bifoga personligt brev, CV, avhandling, länk till publikationer alternativt bifogas publikationer. Ansökan ska ha inkommit senast den 2019-11-18.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-03-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2019-3711-242
Kontakt
  • Pia Andersson, dekan, 044-250 39 72
  • Ingrid Rejnefelt, programområdesansvarig, 044-250 39 87
  • Berit Vidén, avdelningschef, 044-250 39 81
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2019-10-18
Sista ansökningsdag 2019-12-02

Terug naar vacatures