Högskolan Kristianstad

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att undervisa, handleda och examinera inom grundläggande redovisning, koncernredovisning, redovisningsteori och revision på våra kurser inom ekonomprogrammet samt på fristående kurser. Kurserna är främst campusförlagda men vissa kurser ges på distans, med stöd av digital lärplattform. Högskolan har som en del av sitt uppdrag att samverka med det omgivande samhället och det finns även en förväntan om att du bidrar till denna samverkan. I samtliga program på Högskolan Kristianstad ingår verksamhetsförlagd utbildning. Det kan komma att ingå kursansvar och utveckling av kursmaterial. Medverkan i ämnesområdets utveckling ingår och rätt sökande förväntas vara positiv till att utvecklas och bredda sin kompetens inom såväl undervisning som inom ämnet.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Behörig för anställningen är den som har magisterexamen i företagsekonomi med inriktning mot redovisning och/eller revision samt har visat pedagogisk skicklighet. Erfarenhet av undervisning och handledning inom ämnesområdet är ett krav, så även erfarenhet av användandet av digital lärplattform och högskolepedagogisk utbildning är meriterande. Även erfarenhet av forskarstudier inom redovisning är meriterande. Praktiskt arbete inom redovisnings/revisionsområdet värderas högt. Sökande ska kunna bedriva undervisning på såväl svenska som engelska. God kommunikations- och samarbetsförmåga värderas högt, liksom förmågan att kunna bidra till en god arbetsmiljö.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Tillträde enligt överenskommelse. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning.

Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 24 februari 2019. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2019-3711-16
Kontakt
  • Eva Gustavsson, 044-250 31 36
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2019-02-07
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tilbage til Ledige stillinger