Högskolan Kristianstad

Arbetsuppgifter

Som studieadministratör på Fakulteten för lärarutbildning och Fakulteten för naturvetenskap ansvarar du för administration kring kurser, program och studenter som ingår i ett flertal programområden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat administrativ hantering av kallelser, tentamen, schema- och lokalbokning, antagning och registrering. Även andra arbetsuppgifter av administrativ karaktär förekommer. Att arbeta som studieadministratör innebär omfattande kontakter med människor. Du ingår i en arbetsgrupp med studieadministratörer och har ett nära samarbete med bland annat programområdesansvariga och studie- och karriärvägledare.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer 

Du har lägst gymnasieexamen, ett antal års erfarenhet av självständigt administrativt arbete, är en van datoranvändare och har erfarenhet av att arbeta med program i Microsoft Office. Du ska dessutom ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du ingår i ett team av studieadministratörer som är en del av en servicefunktion och därför söker vi dig med utpräglad servicekänsla och som tidvis tycker om att arbeta i högt tempo. Som person är du dessutom noggrann och har förmåga att självständigt och flexibelt ta ansvar för att lösa förekommande arbetsuppgifter. Eftersom du har samarbete med många olika funktioner krävs god samarbets- och kommunikationsförmåga och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt 

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning.  Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan 

Du söker denna anställning genom att gå in på http://www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 16 december. Vi kommer tillämpa löpande urval. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2018-3711-267
Kontakt
  • Ingela Jeppsson, administrativ chef, 044-2503491
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2018-11-19
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Tilbage til Ledige stillinger