Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är Sveriges mest sökta högskola med några av landets mest attraktiva utbildningar och kurser. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 anställda och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 60 program och 350 kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår handledning i praktik och teori, undervisning, examination samt planering och utveckling i första hand på kurser inom gastronomiprogrammet, magisterprogram inom Mat och måltidsvetenskap samt ämneslärarutbildningen med inriktning mot hem- och konsumentkunskap inom Fakulteten för Naturvetenskap. Vidare ingår arbetsuppgifter kopplat till verksamhetsförlagd utbildning och samverkan med omgivande samhälle. Undervisning inom andra utbildningsprogram liksom i fristående kurser kan förkomma.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Behörig för anställningen är den som har en kandidatexamen eller magisterexamen inom livsmedelsområdet samt har visat pedagogisk skicklighet. Du ska kunna bedriva undervisning på såväl svenska som engelska. Meriterande är arbetslivserfarenhet inom något eller flera av områdena; sensorik, produktutveckling, livsmedelstekniska processer och offentlig måltidsservice. God kommunikations- och samarbetsförmåga värderas högt, liksom förmågan att bidra till en god arbetsmiljö.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på http://www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 9 december 2018. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en
eventuell intervju.

Övrigt

Tillsvidareanställning. Heltid/Deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt medrekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%, ange i ansökan vad som passar dig.
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2018-3711-251
Kontakt
  • Maria Biörklund Helgesson, Avdelningschef, 044-2503441
  • Viktoria Olsson, Programområdesansvarig, 044-2503817
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2018-10-19
Sista ansökningsdag 2018-12-09

Tilbage til Ledige stillinger