Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en del av det skånska högskolelandskapet med 530 anställda och 14 000 studenter. På ett modernt högskoleområde finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder. Högskolan Kristianstad har ett brett och spännande utbud av program, fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskning inom beteendevetenskap, ekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, hälsovetenskaper, matematik och naturvetenskap, teknik och data, mat- och måltidsvetenskap samt lärarutbildning. Högskolans vision är att utbilda Sveriges mest anställningsbara studenter. Studenter vid Högskolan Kristianstad ska helt enkelt ha de kunskaper, färdigheter och förmågor som är mest eftertraktade på arbetsmarknaden efter avslutad utbildning. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad och vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Våra ledord är närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning främst inom Biomedicinska analytiker (BMA)-programmet, Biologprogrammen, men även inom fristående kurser och uppdragsutbildning inom ämnesområdet. I arbetsuppgifterna ingår också administrativa uppgifter i anslutning till undervisningen. Kursansvar och programutveckling är viktiga delar av arbetsuppgifterna.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer 

För den aktuella anställningen krävs magister- eller masternivå inom ämnesområdet. Du har stor teoretisk och praktisk kunskap om de metoder som används på kliniska laboratorier. Du har även erfarenhet av att vara kursansvarig och examinator. Speciellt meriterande är att ha erfarenhet av metodutveckling och kvalitetssäkring.

Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga samt förmåga att bidra till en positiv arbetsmiljö.

Övrigt 

Tillsvidareanställning. Deltid 50 %. Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Högskolan tillämpar vanligtvis provanställning. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på http://www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är den 2019-01-16. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2018-3711-302
Kontakt
  • Christina Lind-Halldén, avdelningschef , 044-250 34 48
  • Helena Tassidis, programområdesansvarig, 044-250 38 20
Facklig företrädare
  • Erling Emsfors, Saco-S, 044-250 31 32
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-250 32 02
Publicerat 2019-01-03
Sista ansökningsdag 2019-01-16

Zurück zu Stellenangeboten